TERMENI&CONDITII

TERMENI & CONDITII

Inainte de a face o comanda va rugam cititi cu atentie termenii si conditiile. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenele si conditiile mai jos mentionate. Daca aveti nelamuriri, va rugam sa ne scrieti la adresa .

  1. GENERALITATI

1.1. Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de: Harrogate SRL prin intermediul www.harrogate-sulphur-soap.ro, cu sediul in  com. Snagov, Sat Ghermanesti, Str. Alba-Iulia, bloc P21, Sc. 2, Ap.24 , J23/3269/2013, RO32419857, Banca Transilvania, Ag. Militari,  TEL 0728.302.034, numita in continuare www.harrogate-sulphur-soap.ro, si persoana fizica care lanseaza o comanda folosind platforma site-ului www.harrogate-sulphur-soap.ro sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de www.harrogate-sulphur-soap.ro, denumit in continuare Client.

1.2. Acesti termeni si conditii constituie cadrul in care se desfasoara relatiile comerciale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul inregistrarii ca utilizator pe site-ul www.harrogate-sulphur-soap.ro si este valabil doar pentru persoane fizice si nu pentru juridice.
1.3. In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract iar prezentele clauze vin in completarea acestuia in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare, care se vor aplica cu prioritate

1.4. Corespondenta privitoare la produsele si serviciile oferite de catre Harrogate SRL, prin intermediul www.harrogate-sulphur-soap.ro, va fi purtata pe mail:harrogate.ro@gmail.com. Convorbirile telefonice nu vor fi luate in considerare pentru onorarea comenzilor.

1.5. Pentru a i se permite accesul la serviciu, clientul va trebui sa accepte prevederile termenilor si conditiilor prezente.