GAMA HARROGATE pe baza de SULF – Faptele…

GAMA HARROGATE pe baza de SULF – Faptele…

 

 Sulful este bun pentru toate tipurile de piele, nu doar pentru pielea cu probleme. Sulful este un mineral vital, de care noi toți avem nevoie în corpul nostru, este un antiseptic natural și antibacterian, este cunoscut sub numele de mineral natural de frumusețe.

Calitățile terapeutice și curative ale sulfului activ vor tonifica, îngriji și repara pielea. Toate produsele Harrogate conțin sulf și apă de izvor extrase manual de la Harrogate Spa. Imbogatite cu vitamina E, noua gamă de articole de toaletă :Săpun solid (in cele patru arome deosebite, ale sale), Sampon, cu aroma delicata de citrice , cristale de baie, Gel de dus, loțiune de corp și cremă cu sulf,   conțin si uleiuri esențiale. În plus, toate acestea sunt echilibrate din punct de vedere al pH-ului.

Combinația noastră de terapie și frumusețe înseamnă că produsele noastre pot fi folosite în siguranță de către întreaga familie, recomandăm utilizarea zilnică pentru a garanta un regim de viață sănătos pentru piele și, mai important, niciunul dintre produsele noastre nu conține gudron de cărbune sau steroizi.

 

INFORMATII despre SULF….

  • Sulful este utilizat pe scară largă în îngrijirea adecvata a unei varietăți de piele cu probleme.
  • Sulful stimulează puterile naturale de vindecare ale organismului, determinand o ameliorare generală a simptomelor.
  • Sulful a fost folosit pentru tratarea pielii cu probleme de zeci de ani și rămâne încă un ingredient important al produselor de îngrijire a pielii. Chiar din vremea lui Hipocrate – tatăl medicinei moderne – preparatele de sulf au fost folosite pentru tratarea afecțiunilor cutanate.
  • Primele semne ale deficienței de sulf sunt pielea uscată, părul și unghiile fragile. Alte simptome pot include dureri de articulații și mușchi, diabet, dureri de cap, alergii și oboseală.
  • Sulful se găsește abundent în keratina, o proteină care întărește părul, unghiile și pielea.
  • Uneori denumit mineral natural al frumuseții, sulful joacă un rol important în producerea de colagen, o proteină care ajută la menținerea elasticității și a sănătății pielii.
  • S-a arătat că cremele cu sulf reduc producția crescută de sebum, eliberand scalpul de mâncărime.
  • Sulful este un tratament eficient al cosurilor inflamate.
  • Calitățile terapeutice și curative ale sulfului activ vor tonifica, îngriji și repara pielea

Sulful si Corpul tau

Sulful este un mineral prezent în fiecare celulă din corpul uman, cu cea mai mare concentrație în păr, piele și unghii. De asemenea, a fost numit „mineralul vindecător” datorită capacității sale de a imbunatati circulația și de a diminua inflamația.

Băile de sulf și alte forme de sulf aplicate direct pe pielea afectata de psoriazis, eczemă, acnee, mătreață, foliculită (foliculi de păr infectați), veruci și pityriasis versicolor (o afecțiune cronică a pielii caracterizată prin patch-uri de piele care diferă în Culoare de tonul obișnuit al pielii), au ca rezultat ameliorarea simptomelor acestor afectiuni, accelerand vindecarea pielii cu probleme.

Cercetătorii și dermatologii au muncit din greu pentru a găsi metode diferite pentru a trata problemele de piele. În timpul cercetării, s-a constatat că Sulful poate fi folosit pentru a ajuta pielea cu probleme. Sulful este un agent keratolitic care ajută la indepartarea celulelor moarte. Celulele moarte ale pielii sunt responsabile pentru blocarea porilor pielii și pentru crearea condițiilor necesare pentru multiplicarea bacteriilor cauzatoare de acnee. Sulfonamidele sulfurate contribuie la întârzierea creșterii bacteriilor. Sulfonamidele limitează acizii din bacteriile responsabile în reproducerea bacteriilor, făcând astfel sulful un agent bun pentru tratarea afecțiunilor seboreale, acnee, eczeme și psoriazis.

În mod local, cremele bogate în sulf sunt folosite pentru a trata probleme precum scalpul. Sulful a fost deosebit de eficient în tratarea dermatitei seboreice.

Toate produsele noastre sunt potrivite pentru uz familial și pentru toate tipurile de piele, dar sunt potrivite în special pentru acele persoane care pot fi predispuse la psoriazis, eczeme, acnee și alte afecțiuni ale pielii .

HARROGATE SULPHUR SOAP este solutia!