GAMA HARROGATE pe baza de SULF – Faptele…

GAMA HARROGATE pe baza de SULF – Faptele…

 

 Sulful este bun pentru toate tipurile de piele, nu doar pentru pielea cu probleme. Sulful este un mineral vital, de care noi toți avem nevoie în corpul nostru, este un antiseptic natural și antibacterian, este cunoscut sub numele de mineral natural de frumusețe.

Calitățile terapeutice și curative ale sulfului activ vor tonifica, îngriji și regenera pielea. Toate produsele Harrogate conțin sulf și apă de izvor extrase manual de la Harrogate Spa – Anglia, o stațiune faimoasă, cu tradiție în tratarea bolilor de piele, care datează din 1571 . Îmbogățite cu vitamina E, noua gamă de articole de îngrijire :Săpun solid (în cele patru arome deosebite, ale sale), Șampon, cu aroma delicată de citrice, Cristale de baie, Gel de duș, Loțiune de corp, Crema hidratantă de față și Crema cu sulf,  conțin și uleiuri esențiale. În plus, toate acestea asigură păstrarea pH-ului natural al pielii.

Combinația noastră de terapie și frumusețe înseamnă că produsele noastre pot fi folosite în siguranță de către întreaga familie, recomandăm utilizarea zilnică, pentru a garanta un regim de viață sănătos pentru piele și, mai important, niciunul dintre produsele noastre nu conține gudron sau steroizi.

 

INFORMAȚII despre SULF….

  • Sulful este utilizat pe scară largă în îngrijirea adecvată a pielii cu probleme.
  • Sulful stimulează puterile naturale de vindecare ale organismului, determinând o ameliorare generală a simptomelor cauzate de afecțiunile pielii.
  • Sulful a fost folosit pentru tratarea pielii cu probleme de zeci de ani și rămâne încă un ingredient important al produselor de îngrijire a pielii. Chiar din vremea lui Hipocrate – tatăl medicinei moderne – preparatele pe bază sulf au fost folosite pentru tratarea afecțiunilor cutanate.
  • Primele semne ale deficienței de sulf sunt pielea uscată, părul și unghiile fragile. Alte simptome pot include dureri de articulații și mușchi, diabet, dureri de cap, alergii și oboseală.
  • Sulful se găsește abundent în cheratină, o proteină care întărește părul, unghiile și pielea.
  • Uneori denumit mineral natural al frumuseții, sulful joacă un rol important în producerea de colagen, o proteină care ajută la menținerea elasticității și a sănătății pielii.
  • S-a arătat că șampoanele cu sulf reduc producția crescută de sebum, eliberând scalpul de mâncărime.
  • Sulful este un tratament eficient al acneei.
  • Calitățile terapeutice și curative ale sulfului activ vor tonifica, îngriji și regenera pielea.

Sulful și corpul tău

Sulful este un mineral prezent în fiecare celulă din corpul uman, cu cea mai mare concentrație în păr, piele și unghii. De asemenea, a fost numit „mineralul vindecător” datorită capacității sale de a îmbunătăți circulația și de a diminua inflamația.

Băile de sulf și alte forme de sulf aplicate direct pe pielea afectată de psoriazis, eczemă, acnee, mătreață, foliculită (foliculi de păr infectați), veruci și pityriasis versicolor (o afecțiune cronică a pielii caracterizată prin patch-uri de piele care diferă în culoare de tonul obișnuit al pielii), au ca rezultat ameliorarea simptomelor acestor afecțiuni, accelerând vindecarea pielii cu probleme.

Cercetătorii și dermatologii au muncit din greu pentru a găsi metode diferite pentru a trata problemele de piele. În timpul cercetării, s-a constatat că Sulful poate fi folosit pentru a ajuta pielea cu probleme. Sulful este un agent cheratolitic care ajută la îndepărtarea celulelor moarte. Celulele moarte ale pielii sunt responsabile pentru blocarea porilor pielii și pentru crearea condițiilor necesare pentru multiplicarea bacteriilor cauzatoare de acnee. Sulfonamidele sulfurate contribuie la întârzierea creșterii și inmulțirii bacteriilor. Sulfonamidele limitează acizii din bacteriile responsabile în reproducerea bacteriilor, făcând astfel sulful un agent bun pentru tratarea afecțiunilor seboreale, acnee, eczeme și psoriazis.

În mod local, cremele bogate în sulf sunt folosite pentru a trata probleme precum scalpul. Sulful a fost deosebit de eficient în tratarea dermatitei seboreice.

Toate produsele noastre sunt potrivite pentru uz familial și pentru toate tipurile de piele, dar sunt recomandate în special pentru acele persoane care pot fi predispuse la psoriazis, eczeme, acnee și alte afecțiuni ale pielii .

HARROGATE SULPHUR SOAP este soluția!