Cum scapam de acnee ?

Cum scapam de acnee ?

Acneea este o problema comun intalnita la adolescenti si nu numai. Tratamentele obisnuite anti-acnee, foarte costisitoare, raman deseori fara rezultate.

Harrogate vine in intampinarea acestor probleme cu gama de produse pe baza de apa de izvor bogata in sulf. Pentru problemele tenului este indicata utilizarea sapunului Harrogate impreuna cu crema cu sulf Harrogate pentru zone afectate. Pentru o piele sensibila, uscata, recomandam folosirea cremei hidratante de fata Harrogate. Pentru rezultate vizibile, recomandam utilizarea zilnica a produselor.crema-sulf-1019x1024 - Copy (4)

Harrogate – Sapunuri cu sulf si nu numai

Harrogate – Sapunuri cu sulf si nu numai

Harrogate Sulphur Soap în traducere Săpun cu sulf Harrogate.

Componenta magică a săpunului este sulful; acesta este cunoscut din vechime pentru proprietățile sale benefice pentru piele, folosit terapeutic pentru diferitele probleme ale pielii.

Sulful este un antiseptic natural, antibacterian și antifungic. Săpunurile Harrogate conţin 5% sulf, şi apă din izvoarele aflate în stațiune  Harrogate- Anglia și oferă siguranţă în utilizare pentru toată familia și pentru toate tipurile de piele .

Săpunurile noastre ar trebui folosite zilnic și cu regularitate, şi lăsate să acţioneze asupra pielii un minut-două astfel se obține efectul intenționat, mai ales în zonele afectate grav.

 Tratamentele farmaceutice uzuale: creme, uleiuri pe bază de gudron și steroizi, a căror eficacitate tinde să se diminueze în timp, pot fi de asemenea dăunătoare după o folosire îndelungată. Săpunurile Harrogate nu conțin gudron sau steroizi.

Săpunurile Harrogate sunt produse care nu irita pielea pot ajuta în tratarea bolilor pielii precum psoriazisul, eczemele ori acneea. Folosite împreună cu celelalte produse din gama și cu frecvența recomandată,  acestea redau strălucirea și sănătatea pielii, constituindu-se într-un mod de viata.sapun bleu.